Alla inlägg den 4 april 2008

Av ************ - 4 april 2008 14:15

Så härligt vi haft det i fjällen längtar redan till nästa år.


Vi hade så mysigt vi bodde i samma hus som förra året

fast i andra halvan kan man säga det var en parstuga som vi bodde i.


Nellie skullle ju varit hemma men så belv det inte och tur var väl det igentligen för under dessa dgr som gick så lärde hon sig att åka skidor och att åka lift helt själv, sen var det kört det enda hon ville göra då vi ville vila var att åka åka åka.....så det var ju TOPPEN!!!!


Och min 35-års dag firade jag ju i fjällen med jag tror att det var veckans vackraste dag, solen sken och det var typ ca 12 gr varm så vi hade det toppen.

Och nu undrar ni säkert vad jag fick...jo...jag fick pengar "fast dom var hemma" till att köpa en crosstrainer eller en motionscykel och kanske räcker pengarna till en liten tatuering, ja jag är så himla sugen på att glöra en tautering, men det har jag pratat om i typ 5 år, men nån gång ska jag få till det, jag vill ju att den ska vara genomtänkt innan jag drar mig till o göra en.


Min syrra undrar om jag blivit galen men näää inte mer än jag redan är i så fall.


I kväll ska vi bort till några vänner och i morgon ska vi till Wallmans och på Sön ska vi hem till mina föräldrar och beskåda nykomlingen...dom har skaffat en valp som är ca 9 veckor gammal en jättesöt kungspudelvalp...det låter kanske inte så gulligt, men dom är såååååååååååå söta.


Googla på kungspudelvalpar så får ni se.


Nu ska jag fortsätta med uppackningen om man bara slapp det, det är bla det tråkigaste jag vet att göra.


Ovido - Quiz & Flashcards