Alla inlägg den 6 februari 2008

Av ************ - 6 februari 2008 09:28

Nellie pluttan är sjuk, det är inte det jag blir trött på, utan jag blir trött på folk på jobbet som inte kan förstå att man måste vara hemma med sitt sjuka barn!!!


David var hemma hela förra veckan, han var sjuk. Nellie blev nog smittad, för denna vecka har hon haft hög feber och varit illamående/kräkts.


Det dom inte förstår är att vi delar väldigt mycket på VAb dgr men vi går under ekonomiskt om David ska vara hemma. Min närmaste kollega frågade mig om inte David kunde vara hemma, jag föstår att hon har det tufft på jobbet, men vad 17 ska jag göra, jag kan inte klona mig och hade det varit jag som svarat tlf och kollega ringt och sjukskrivit sig, då hade jag sagt, det är kanske är lite rörigt, men vi klarar oss, var hemma och var sjuk i lugn och ro vi fixar detta.


Men skulle inte tro att min kollega säger så.........nej.........utan det är ju så synd om henne att hon får ha en vikarie bla bla bla....hon sätter ännu mer press på mig, ingen hellre än jag skulle vilja jobba i och med att ja vet hur det är på jobbet, man känner sig som en skit som lämnar sina arbetskamrater och givetvist saknar jag mina små på jobbet!!!



Det är klart det är skönt att få vara hemma, men jag önskar att det kunde vara under andra omständigheter inte.........under att ta hand om ett sjukt barn, sitta vaken i 3 timmar på natten för att barnet vill spy, inte behöva badda en panna som är 39.4


Ursäkta allt mitt klagande, men jag har fått en kollega som är hejjare på att klaga på mycket och det retar mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tänkte att jag ska försöka smälla i hop lite bullar i dag, det lät lättare sagt en gjort, får se hur det går, får se hur Nellan mår.


Vi hörs senare.


kram! 

Ovido - Quiz & Flashcards