Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Fler bilder på huset

Av ************ - 19 juli 2008 14:55

Dags för lite nya bilder på huset... Allt börjar bli klart interiört, förutom vitvaror och ett badkar som ska på plats.


Känns jättespännande och vårt radhus har vi oxå fått sålt, nu är det bara 3 mån kvar tänk detta har vi vetat om sedan -06 och då kändes det som en evighet bort, men nu är det snart dags att fytta.

Och vi fick som sagt radhuset sålt till en tjej med 2 barn, känns jättekul hon verkar såååå nöjd med vårt radhus och känner att det bara är att flytta in utan att behöva göra några större grejjer, känns ju roligt för oss i och med att det är här vi bott i 9 år, barnen har växt upp här och vi har ju pysslat loite med huset och att vi trivts så himla bra här med grannar och allt.

Vi har ju varit ett gäng grannar som haft lite fester m.m ihop, det kommer man ju att sakna men fördelen är ju att vi inte flyttar så himla långt bort så vi kommer att ha kontakt med flera. 


Vi är nyss hemkomna ifrån Gullspång, varit där i några dgr och softat på landet tog även en tripp till Skara sommarland, vi hade jättemysigt.


Nu är vi hemma i några dgr innan det bär iväg till Turkiet, ska bli såååå himla mysigt.


Jag känner mig riktigt nöjd, fick med mig mina träningskläder på sem ner till Gullspång så jag tog faktist en runda på 5 km, känns underbart att jag fick till springturen.


Får lite fjärilar i magen då jag tänker på tjejmilen, för det första känner jag  ingen som jag kan göra sällskap med, jag anmälde mig utan att fråga om någon vill hänga på och så är maken inte hemma den veckan så då måste man se till att barnvakt finns till den yngsta, vill inte att de stora ska behöva vara barnvakt hela dagen.

Och sen känns det som om jag inte är tillräckligt tränad men än är det några veckor kvar och jag har ju ändå lyckats springa 2-3 ggr i v hela vintern/våren och sommaren så nog måste jag väl fixa tjejmilen, jag vill ha en bra tid får väl vara nöjd om jag tar det på lite mer än 1 timma eller????

Ska ge mig ut o springa 1 mil i morrn så jag ska testa o se hur lång tid det tar för mig att ta mig runt. 


Men  mellan löpningen  får man ju varva med långa promenader och det är precis det jag ska göra nu, ta med maken ut på en långpromenad.


Ha det så gott allihopa! 

 
 
Carmen

Carmen

20 juli 2008 01:40

Halloj!
Kul att se att allt e bra med er, saknat dej på msn ska du veta. Tjusiga bilder på nya huset, försår att suget efter flytten börjar dra i er...hihi
Här är allt bara bra, just hemkommen från en kompis så nu e det sängen som kallar.

Nattkramar från mej till dej.
Ps Kul att ni äntligen fick huset sålt. Ds

http://www.FamLofstrom.blogg.se

 
Lina

Lina

20 juli 2008 12:01

Ert hus är fantastiskt fint! Så härligt att det är ert! Skönt att radhuset är sålt, nu kan ni bara njuta. Lycka till med tjejmilen, du är fantastisk Gita, det klarar du fint!

Kram Lina

http://www.livifarsta.blogspot.com

 
Z

Z

20 juli 2008 17:37

Vad fint huset är!!!! Gud vad roligt att få flytta in i ett helt nytt hus! Och vad skönt att ni fick huset sålt!!!! Grattis! Själv har jag försökt piffa upp vårat hus genom att måla trappen. Vilket tog sin lilla tid... Nu ska jag ner till Rejmyre över ngr dagar för att hämta hem barnen och för att gå på Rejmyre Marknad! Ha det gott!

http://annazoila.blogspot.com

 
petra

petra

28 juli 2008 22:23

vilket fint hus..jättefint kök o badrum:-)

vad härligt med en resa till turkiet:-)
kram petra

http://pwestermark.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ************ - 2 maj 2009 01:33

01:33 och som vanligt är jag sist med att somna men så är jag dock oxå sist med att gå upp på morgonen då det är helg.   Fast nu i helgen har vi trevligt besök vänner till oss sover över hos oss, vi har haft såååå trevligt i dag, grillat, gått promen...

Av ************ - 2 maj 2009 01:33

01:33 och som vanligt är jag sist med att somna men så är jag dock oxå sist med att gå upp på morgonen då det är helg.   Fast nu i helgen har vi trevligt besök vänner till oss sover över hos oss, vi har haft såååå trevligt i dag, grillat, gått promen...

Av ************ - 21 april 2009 07:00

Men än har jag lite tid över, men just då man sätter sig vid datorn så går tiden så fruktansvärt fort.   Vi har ju ingen tv i sovrummet längre så nu lever jag med datorn/internet typ 24/7 känns det som, nej så illa är det nog inte(jag läse faktist en...

Av ************ - 13 april 2009 08:38

Fattar inte vart tiden tar vägen påskledigheten är snart slut, men det blir ju bara en kort vecka som kommer skönt!!!!!   I Fre hade vi gäster på lite em fika,  prövade på ett nytt recept som faktist blev väldigt lyckat, en kladdkaka som smakar preci...

Av ************ - 11 april 2009 00:26

Oj vad tiden går, fattar inte vi är redan i nne i April och snart är det sommar!   Vi har hunnit avverka en underbar vecka i fjällen och jag har hunnit fylla år, ja tiden går fort.   Det har hänt en hel del i mitt liv de senaste mån och jag håller på...

Ovido - Quiz & Flashcards