Alla inlägg den 22 september 2008

Av ************ - 22 september 2008 20:51

Har äntligen öyckats som sagt att komma till ro, snacka om att det är mycket just nu, känns som om det är saker överallt och iof det är det ju oxå i och med att det är flyttkartonger precis överallt.


Om 4 v går lasset, vi bara längtar och längtar!!!!!!!!!!!!!!


Har hela tvättstugan full med kläder som ska tvättas i och med att jag går igenom vinden så hittar jag kläder som lilltjen kan ha som storasyster haft, perfekt, men ska dock inte tro att hon sätter på sig vad som helst emn en del kläder ville hon ha.


I dag har jag varit och klippt mig inte så kort som jag hade i Feb ( Beckham frissan), men kortare än det jag hade nu innan.Känns bra så nu har jag en frisyr och jag vill ju spara ut håret så nu var det sista klippningen på ett tag.

Om 3 mån bir det bara toppning och sedan ytterligare om 3 mån blir det toppning igen, sedan får vi se hur långt jag kan tänkas ha fått till om ½ år, nu får jag ha is i magen, men jag ville ha mer än frisyr till bröllopet på Lör.


Har ju hittat skor och är på väg att ha hittat sjalar med vet inte om jag ska grön, rosa, gräddvit el orange sjal till min svarta klänning....vad tycker ni, vad skulle ni ha om ni fick välja???


Nu ska jag titta på från koja till slott.


var ute och sprang i går efter 1 ½ veckas uppehåll, kändes superbra, så nästa pass får bli på Ons hinner inte springa i morrn, lillskruttan har simskola.


Ha det så bra alla glada !!!!!!!!!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards